Седница Скупштине Града Ниша показала слабост СНС-а

13. август 2024.
Седница Скупштине Града Ниша показала слабост СНС-а

Јучершња седница Скупштине Града Ниша на којој се изабрало ново руководство Града Ниша је само наставак неправилности и бахатости СНС-а и њених коалиционих партнера након нерегуларних избора који су се одржали у јуну ове године. 

„Опозициони одборници су показали озбиљност, чврстину и намеру да се супротставе самовољи Српске напредне странке да управљају градом и након доказане изборне преваре и чињеници да су грађани већински гласали за опозицију и поред свих малверзација које су се догађали пре и током изборног дана. Они су тим понашањем показали само слабост“, изјавила је Слађана Милетић, народна посланица Новог ДСС-а из Ниша.

Како је навела, одборници из Новог ДСС-а и коалиције „Уједињени- НАДА за Ниш“ ће и даље учествовати јединствено са остатком опозиције у борби за одбрану воље грађана. 

„Наша борба је тек почела и Нови ДСС ће са коалицоним партнерима активно радити на откривању свих нерегуларности ове власти која је на бројним неправилностима, како изборним тако и скупштинским и противстатураним дошла у позицију да управља једним од највећих градова у Србији. Нишлије су спремне за промену власти, да актуелна власт што пре постане бивша“, рекла је Милетићева.