Нови ДСС пружа недвосмислену подршку чланству у Малом Зворнику

06. август 2024.
Нови ДСС пружа недвосмислену подршку чланству у Малом Зворнику

Нова Демократска странка Србије сматра да је организована медијска кампања режимских медија против одборника Новог ДСС-а у Малом Зворнику и др Далибора Липовца лично доказ да се власт уплашила народних референдума који се ових дана одржавају на улицама широм Србије, а у петак 9. августа ће се одржати и у овој општини. 

Медијски кербери Српске напредне странке и Александра Вучића су још једном пласирали гомилу неистина када су у питању чланови Новог ДСС-а оптужујући их да се организовала акција под називом "пад зида" који како кажу има за циљ рушење председника Александра Вучића. 

Нови ДСС је још од јануара прошле године и прихватања француско- немачког споразума тражио оставку Александра Вучића због грубог гажења Устава Републике Србије и прихватања сецесије Косова и Метохије. Сада се на дневни ред испоручио још једном штетни пројекат Рио Тинто, а питања историјске, политичке и кривично-правне одговорности Александра Вучића свакако су преко потребна. 

Нови ДСС недвосмислено пружа подршку одборницима, члановима, симпатизерима у Малом Зворнику, али и у свим другим општинама и градовима широм Србије који се боре против штеточинске власти СНС-а и Александра Вучића и ископавању литијума.